Vooruitblik RTL 7 Darts: International Masters

Over minder dan een week begint RTL 7 met het LIVE uitzenden van de International Masters. Het evenement dat plaatsvindt van 18 tot en met 21 maart 2011 in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee, maakt officieel onderdeel uit van de PDC-tour. Door gebrek aan informatie liet een vooruitblik even op zich wachten, maar beloofd is beloofd en zal ik alsnog een vooruitblik schetsen.

Eerder meldden we al dat de Premier League of Darts moet uitwijkenvan de vrijdag naar de donderdagavond. Vanwege de late uitzendtijd kan er gerust worden gesproken van de donderdagnacht. Hoe het met het verkoop van de kaarten gaat, kunnen wij geen uitspraak over doen. Wat wij wel weten is dat de zaterdagavond uitverkocht is en dat er daarvoor dus geen kaarten meer worden verkocht. De overige dagen blijken nog vrij. Hoeveel er in een zaal kunnen is bij ons niet bekend. Wij schatten dat er ongeveer rond de 800 mensen in kunnen(??)

Een insider kon ons melden dat de presentator voor het evenement Marcel Maijer is, die ook de Premier League of Darts presenteert. Het commentaar is van Jacques Niewlaat gecombineerd met Albert Mantingh of Leo Driessen. Arjan van der Giessen verzorgd de interviews en de graphics zal net als de PDC zijn, maar dan in de RTL 7 look.

De deelnemersveld en het speelschema was al bekend gemaakt. Uit Nederland bestaat de deelnemersveld uit Raymond van Barneveld, Co Stompé, Jelle Klaasen, Vincent van der Voort, Micheal van Gerwen en Roland Scholten. Ze nemen het op tegen de spelers uit de top tien van de PDC: Phil Taylor (Engeland), Adrian Lewis (Engeland), Gary Anderson (Schotland), James Wade (Engeland), Simon Whitlock (Australië) en Terry Jenkins (Engeland).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s