14-03: Vanavond Voetbal International met Hans Kraaij jr.

Kijkers van Voetbal International moesten het een lange periode zonder Hans Kraaij jr. doen, maar vanavond schuift Hansie Hansie dan echt weer aan bij zijn vrienden Johan Derksen, René van der Gijp en presentator Wilfred Genee. Tussen Kraaij jr. en werkgever SBS zijn er nieuwe afspraken gemaakt rondom het aanschuiven bij onder meer Voetbal International. Hij kan dus nu eens per maand zijn vrienden bezoeken.

Kraaij jr. zegt: “Ik heb het wel gemist, de ruzietjes aan tafel met Derksen. Die waren nooit gespeeld. Het hoort erbij. Zeker omdat het nooit persoonlijk is, maar altijd zakelijk. Maar zónder mij is VI ook een prima programma. Ik ben er maar een klein onderdeeltje in.“ Zenderbaas van RTL 7, Peter Lubbers zegt het volgende erover: “Dit is goed voor het programma en goed voor Hans zelf. Hij wordt met open armen ontvangen.

Tegenover VI staat het programma Holland Sport geprogrammeerd met Johan Cruijff als gast. Voetbal International zal dan zware concurrentie kunnen krijgen. Maar de afgelopen maandagen won VI van de concurrent. Zal de terugkeer van Hans Kraaij jr. in VI weer een nieuw kijkersrecord opleveren? We zullen het de volgende morgen weten.

Vanavond op RTL 7:
20.30 uur  Voetbal International
22.00 uur  Voetbalfans
22.30 uur  De Beste Voetballers Ooit: Michel Platini

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s