Innovatief programma ‘IT-Next’ over cloud comuting bij RTL Z

Dinsdag 12 april start bij RTL Z het innovatieve programma IT-Next. Elsemieke Havenga neemt de kijker mee in de wereld van cloud computing, de volgende IT-revolutie. De cloud (het internet) wordt dan niet langer alleen gebruikt om informatie te delen, maar is tevens de bron van software, hardware en zelfs van gehele ICT-platforms voor bedrijven. 

IT-Next laat de komende weken zien wat cloud computing betekent voor ondernemers, bedrijven en hun medewerkers. In zes afleveringen worden thema’s met betrekking tot dit onderwerp, onder leiding van Elsemieke Havenga bediscussieerd door IT-specialisten, gebruikers en trendwatchers. Microsoft is partner van dit interactieve format en een expert op dit innovatieve werkterrein. De gelaagdheid van het format, waarbij de interactieve uitzending eerst live wordt gestreamd en vervolgens bij RTL Z in samenvatting wordt uitgezonden, faciliteert de dialoog die wij met onze doelgroep willen aangaan, aldus Eva de Vries, Marketing Communications Manager van Microsoft.  De combinatie met de Nyenrode & RTL Z Masterclass die in navolging op de serie wordt georganiseerd, zorgt voor een geïntegreerde doelgroep-benadering.”

Uitzending livestream vanaf maandag 11 april tussen 20.30 en 21.15 uur via http://www.rtl.nl/it-next

Uitzending RTL Z: vanaf dinsdag 12 april tussen 13.20 en 13.40 uur, daarna dagelijks in de RTL Z-carrousel. Elke dinsdag wordt een nieuwe samenvatting van de livestream van maandag uitgezonden. 

Advertenties

2 gedachtes over “Innovatief programma ‘IT-Next’ over cloud comuting bij RTL Z

  1. POLITIE.NL / P-CLOUD
    De bandbreedte (WAN) tussen zeven P-rekencentra en elfhonderd P-werklocaties is tot op heden een issue, welke P-CLOUD bandbreedte(n) heeft u in gedachte t.a.v. de (eenvoudige) administratieve- t/m de meer complexere operationele-, forensische-, management tools/applicaties?
    En is het europees glasnetwerk erop voorbereid?

  2. Wat gaat er gebeuren wanneer data buiten uw eigen “land”, contigent wordt geplaatst? Want dit heeft gevolgen voor compliantcy…

    groeten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s