Eerste optreden sidekick Sander Lantinga in ‘Barend & Barend’

In de tweede aflevering van het RTL 7-programma Barend & Barend op maandag 18 april, maakt dj en presentator Sander Lantinga zijn opwachting als sidekick. De sidekick bij Barend & Barend is niet afkomstig uit de voetbalwereld, heeft een frisse blik op de materie en stelt daardoor soms kritische vragen, die branden op de lippen van de kijkers. Sander wisselt de sidekick-rol wekelijks af met cabaretier Peter Heerschop. 

De gasten die Frits en Barbara en Sander Lantinga deze week aan de tand voelen zijn voetballer Royston Drenthe en oud-wielrenner Michael Boogerd. Drenthe staat onder contract bij Real Madrid, maar tijdens het seizoen 2010/2011 speelt hij op huurbasis voor Hércules CF, een club uit het Spaanse Alicante. Boogerd blikt terug op de zondag 17 april te rijden Amstel Gold Race, de prestigieuze wielerwedstrijd die Boogerd zelf in 1999 won.

Acht weken lang ontvangen Frits en Barbara, live vanuit Rotterdam, prominente gasten uit de voetbalwereld, maar ook uit de politiek en de wereld van muziek, film, theater en televisie. Uiteraard blijft voetbal een belangrijke pijler.

Uitzending RTL 7: Elke maandag tussen 22.00 en 23.00 uur bij RTL 7.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s