RTL Z komt met nieuw ochtendprogramma: ‘RTL Z Voorbeurs’

RTL Z start op maandag 2 mei met een nieuw ochtendprogramma, RTL Z Voorbeurs. Hierin wordt de kijker kort, maar altijd terzake kundig, voorbereidt op de beursdag die komen gaat. Dit aan de hand van vijf nieuwsitems die de kijker móet weten. RTL Z Voorbeurs’is er elke werkdag om 08.30 uur. 

RTL Z Voorbeurs biedt een overzicht van de belangrijkste onderwerpen van de komende dag en de afgelopen avond en nacht. Vijf nieuwtjes die de financieel geïnteresseerde kijker niet mag missen. De Aziatische beurzen, de olie- of goudprijs, de stand van de euro of de kwartaalcijfers van een beursgenoteerde onderneming het kan allemaal aan bod komen in RTL Z Voorbeurs. Kenmerk is de urgentie: het gaat altijd om nieuws dat de (beleggende) kijker móet weten voordat de Amsterdamse beursdag begint.

Vanuit een nieuwe studio op de Hilversumse nieuwsredactie schakelt de presentator van dienst met de eigen beurscommentatoren, met deskundigen van diverse banken en vermogensbeheerders en soms met een verslaggever ter plekke.
Ook nieuw vanaf 2 mei op RTL Z is de live uitzending van de opening van Wall Street. Elke werkdag om 15.30 uur, met aansluitend een korte voorbeschouwing op de Amerikaanse beursdag vanuit de studio in Hilversum.

Uitzending RTL Z: RTL Z Voorbeurs, vanaf maandag 2 mei, elke werkdag om 08.30 uur. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s