K-Ville nieuw bij RTL 7

Twee jaar na de orkaan Katrina is het nog steeds een chaos in een groot deel van de stad New Orleans. De twee heldhaftige officieren, Martin Boulet en Trevor Cobb, proberen de stad en hun eigen leven te herstellen in de nieuwe drama-serie ‘K-Ville’, die vanaf zondag 26 juni te zien is bij RTL 7.

Na de grote natuurramp is er veel veranderd in de Amerikaanse staat Louisianna. Niet alleen zijn er veel mensen omgekomen en huizen verwoest, ook is er veel geweld. Het is moeilijk de orde te handhaven omdat de politie onderbemand is. De NOPD (New Orleans Police Department) houdt de moed erin en probeert met man en macht de wederopbouw van hun stad te realiseren en de criminelen aan te pakken.

Marlin Boulet is een onbezonne veteraan die werkt bij een speciale tak van de NOPD, een eenheid die gespecialiseerd is om de meest gezochte criminelen op te sporen. Hij zet zich zo in voor zijn werk, dat hij vanaf het moment dat Katrina aan land kwam, dagen in het water spendeerde om mensen van de dood te redden.

Zijn nieuwe partner Trevor Cobb was soldaat in Afghanistan voor zijn toetreding bij de NOPD. Hij is een stoere en begaande jongen maar zit niet op één lijn met de werkwijze van Boulet. Cobb is naar New Orleans gekomen omdat hij een duister geheim met zich meedraagt en verlossing zoekt.

Tijdens hun eerste klus gaan de twee naar een benefiet-avond. Als een zangeres op het podium verschijnt, wordt er geschoten. Boulet en Cobbs twijfelen geen moment en gaan de dader achterna. Ze treffen de vluchtauto leeg aan voor het casino.

Ondertussen zijn Boulet’s vrouw Ayana en hun zes jaar oude dochtertje tijdelijk in New Orleans. Ze zijn na de overstroming naar Atlanta verhuisd en hopen dat Boulet met ze mee terug naar Atlanta gaat. Hij is echter vastbesloten om zijn geboortestad te helpen.

Uitzending: RTL 7, vanaf zondag 26 juni, tussen 23.25 uur en 00.20 uur. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s