Tour du Jour: Nog 3 dagen! (+promo 1 en 2)

Over een aantal dagen dan is het zover: de Tour du Jour op RTL 7 gaat van start. Van 1 tot en met 24 juli zullen dagelijks bekende gasten ontvangen worden door presentator Wilfred Genee. Ze bespreken vanaf 20.30 uur tot 22.00 uur de laatste etappe op het Amsterdamse Westergasterrein.

RTL 7 experimenteert hiermee, net zoals vorig jaar met VI Oranje, met een nieuw zomersprogramma voor een breder publiek. Er zullen deskundigen en BN’ers met affiniteit met de wielersport aanschuiven en er komen reportages van Erik Dijkstra en Marcel Maijer vanuit Frankrijk. Om het zomerse gevoel te krijgen is er muziek en bestaat er de mogelijkheid om de uitzending bij te wonen. Behalve de Tour de France komt Johan Derksen langs om speciaal updates te brengen over de laatste stand van zaken op voetbalgebied.

Maar zal het programma werkelijk een kans van slagen hebben naast het NOS-programma: de Avondetappe? Het juiste antwoord op de vraag is op dit moment nog niet vast te stellen. Sommigen vinden het leuk dat er een tegenhanger is voor de NOS, anderen blijven de NOS trouw en kijken de Avondetappe met Mart Smeets. Laat ook jouw mening horen over het RTL 7-programma: Tour du Jour!

Promo 1:

 

Promo 2:

 

Advertenties

Een gedachte over “Tour du Jour: Nog 3 dagen! (+promo 1 en 2)

 1. Er is natuurlijk geen behoefte aan een Smeets 2 programma, dus niets mis met een nieuw concept. MAAR DAN NIET DIT! Wat een bagger. Ik heb met tranen in mijn ogen zitten kijken, wat een drama. Een dagje eerder begonnen, maar wel een valse start! Morgen wordt dit programma meteen op een half uur achterstand gereden door de Avondetappe.

  De presentator heeft werkelijk geen idee waarover wordt gepraat en dit straalt dus meteen onkunde uit, dat is jammer.
  De band is werkelijk heel erg slecht en het geluid NOG slechter. En ik vind juist live muziek wel leuk!
  De Alpe d’Huez is best leuk idee, maar het komt ZO ontzettend slecht naar voren in het programma. Vertel dan wat over die berg, wat dan zo’n hulzebosch mee zou moeten maken, in welke bocht ie zit en hoe dat een prof die berg opknalt zodat een leek een idee krijgt wat voor een berg dit is.
  De gasten praten door elkaar en het allemaal erg onsamenhangend.
  Een paar oud renners uitnodigen heeft geen enkele zin als je niet weet welke vragen je ze moet stellen. Er zit dus geen sfeer in.
  De filmpjes uit frankrijk getuigt ook van slechte regie. Er is geen sfeer en de interviewers passen niet bij deze sport, de romantiek van de sport is er totaal af.

  Jammer hoor, op zich had het iets leuks kunnen worden, maar besteed het geld liever aan iets dat wel zin heeft, want dit is onzin. De vi formule werkt helaas niet met de tour. Niet erg, maar stop er aub mee. Als er dan straks ook nog voetbaltransfers worden besproken is het hek van de dam. Het is een programma voor de tour en niet over de voetbaltransfers. Ik begrijp dat rtl misschien nog moet wennen aan de tour, waar de NOS al jaren ervaring in heeft, maar de sfeer is eruit. Ik ga nog een paar keer kijken in de hoop dat het verbeterd, maar ik vrees dat ik na 3 dagen tour de hoop zal moeten opgeven en met een glas rood, gewoon samen met Mart de avond in ga klinken. sfeer en romantiek zijn belangrijk, niet alleen de feitjes en cijfertjes, en daar ontbreekt het hier bij de rtl ruimschoots aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s