Kijkcijfers maandag (04/07/2011) gestegen na optreden Johan Derksen

Gisteren hadden we het over de dalende kijkcijferslijn van Tour du Jour van mannenzender RTL 7. Het programma is nou al vier afleveringen onderweg en na de uitzending van gisteren is er verandering in de kijkcijfers gekomen. Toen keken 383.000 mensen (marktaandeel van 6,9%) naar de talkshow op RTL 7. Dat is meer dan wat de eerste uitzending haalde. Op dat moment keken er 359.000 kijkers. Een stijging van bijna 25.000 kijkers. Het bezoek van Johan Derksen gisteren in de uitzending met het sportnieuws heeft ongetwijfeld iets aan bijgedragen.

Naar de Avondetappe van Mart Smeets keken er om 23.00 uur 1.014.000 kijkers. Het marktaandeel van het programma was 27,7%. Ten opzichte van zaterdag scoorde de show meer kijkers (toen 846.000 kijkers). Maar als je de cijfers van maandag 4 juli (gisteren) vergelijkt met de cijfers van zondag 3 juli, dan verliest Smeets ruim 150.000 kijkers.

Vanavond ontvangt Wilfred Genee naast vaste gasten Danny Nelissen en Gert Jakobs, RTL Nieuws-anchor Rick Nieman en oud-wielrenster Leontien van Moorsel. Tevens zal Sebastiaan Labrie de Alpe d’Huez beklimmen voor het goede doel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s