Tour du Jour van do 21 juli passeert de 700.000 kijkers

Wilfred Genee is met zijn programma Tour du Jour voor het eerst over de grens heen van de 700.000 kijkers. De uitzending van donderdag 21 juli trok 705.000 kijkers met een marktaandeel van 11,9%. Een dag daarvoor behaalde de talkshow toen ook een record van 688.000 kijkers, terwijl op 1 juli nog 360.000 mensen afstemden op de eerste aflevering.

Marco Louwerens, zenderdirecteur van RTL 7: “Met nog enkele etappes in de Tour te gaan, kunnen we nu al zeggen dat ‘RTL 7 Tour du Jour’ een groot succes is geworden. Het is het team gelukt een sfeer neer te zetten die verder reikt dan de hardcore wielerfans en dat is knap. Ook een groot compliment voor de voor ons twee nieuwe aanwinsten, Gert Jakobs en Danny Nelissen, en Wilfred Genee, die ook hiermee laat zien zeker een van de beste gespreksleiders van Nederland te zijn.

Het zenderaandeel in de doelgroep van mannenzender RTL 7, Mannen 20 – 49 jaar, lag gisteren op 17,5 procent (gemiddeld voor RTL 7 in juni: 9,1 procent).

Naar de Avondetappe op Nederland 1 met Mart Smeets kon rekenen op 1.114.000 kijkers. Het marktaandeel van het programma was 31,0%.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s