Wilfred Genee niet blij met uitzendtijdstip Tour du Jour

Wilfred Genee is niet tevreden met het uitzendmoment en de uitzendduur van zijn dagelijkse talkshow Tour du Jour op RTL 7. Hij had zijn Tour de France-show liever korter en later op de avond gezien. Dat zegt de presentator in VARAgids. Later op de avond is echter niet mogelijk. “We konden sowieso niet later op de avond gaan zitten omdat we met de NOS hebben afgesproken dat we hen niet overlappen, dat is de afspraak die we hebben gemaakt in ruil voor de heelden. Dat is wel jammer.”

Tour du Jour begint elke dag om half negen ’s avonds en eindigt om tien uur, voordat de NOS begint met haar talkshow De Avondetappe. “Het gaat schemeren als we klaar zijn en dan krijg je net die prettige sfeer”, klaagt het RTL 7-gezicht.

Tijdens een van de eerste uitzendingen kreeg Genee een sms van Jan de Jong, directeur bij de NOS. “Hij zegt dat hij het een enorme uitdaging vindt om anderhalf uur over de tour te praten. Hou moedig stand. Succes, Jan.””

Genee is het eens met De Jong. “Hij bedoelt het wel heel positief. Maar ik had een uur misschien ook een geschiktere lengte gevonden. Maar RTL zei: “Dan is het van half negen tot half tien en dan is het helemaal geen late night meer.”

Bron: Mediacourant

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s