Voetbal International scoort als vanouds

Het nieuwe seizoen van de voetbaltalkshow Voetbal International ging maandag 1 augustus van start op RTL 7. Presentator Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp waren weer present en te gast was Hans Kraaij jr. Het programma trok maandag 600.000 kijkers met een marktaandeel van 13,3%. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Vrijdag wist Voetbal International een publiek van 360.000 kijkers te trekken. Daarmee heeft het programma een marktaandeel van 6,9%. Johan Boskamp, in het programma Jan Boskamp, schoof als gast aan tafel bij het trio. Aansluitend begon het nieuwe seizoen van de Jupiler League. De samenvattingen kon rekenen op 381.000 kijkers. Het marktaandeel was ook 6,9%.

Gisteren steeg het kijkcijferaantal van VI naar 778.000 kijkers. Daarmee behaalt het programma een marktaandeel van 13,3%. Barbara Barend was te gast deze avond. Bijna verbraken de heren Genee, Van der Gijp en Derksen hun eigen kijkcijferrecord. Toen keken op 28 februari 805.000 kijkers naar de voetbaltalkshow.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s