RTL7Updates 2.0

RTL7Updates is terug!
Na een poosje van de aardbodem weggeweest te zijn, is RTL7Updates vanaf vandaag helemaal terug in een nieuwe versie en op een nieuwe blogsite. Op de oude site hadden ze enige tijd geleden aangekondigd dat er een migratieupdate zal plaatsvinden. Tijdens de migratieperiode hadden wij gehoopt dat het proces maar van korte duur zou zijn, maar helaas was het tegenovergestelde waar. Het duurde en duurde maar. Via Twitter probeerden wij jullie toen zoveel mogelijk op de hoogte te houden en waren wij ondertussen op zoek naar een nieuwe blogsite.

WordPress
Inmiddels zijn wij definitief overgestapt naar WordPress en is RTL7Updates te vinden via www.rtl7updates.wordpress.com. Het zal voor jullie en voor ons even wennen zijn, maar we kijken vooruit en hopen dat RTL7Updates een begrip zal zijn in de toekomst.

RTL7Updates 2.0
RTL7Updates is een blog over RTL 7, dé mannenzender van Nederland! Dit waren wij en zullen wij voor altijd blijven. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van RTL 7, blijf dan de site in de gaten houden! Via Twitter houden we jullie ook op de hoogte! Ook zullen wij nieuwe onderdelen introduceren. Ondertussen zijn wij benieuwd wat jullie van de nieuwe vormgeving vinden. Reageren kan hieronder of door een e-mail te sturen naar watchwebblog@gmail.com. En als je tips hebt, aarzel dan niet om een bericht te schrijven naar ons!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s