Films deze week – week 50: Christmas With The Kranks en How The Grinch Stole Christmas

Elke week programmeert RTL 7 films op dé mannenzender van Nederland. Wil je weten welke films deze week op RTL 7 te zien zijn? Bekijk dan hieronder het overzicht aan films die we voor jullie hebben samengevat. 

Dinsdag

20.30 │Christmas With The Kranks
Luther en Nora Krank slaan kerst dit jaar over. Hun enige dochter Blair zit toch in het buitenland en het lijkt de Kranks wel eens leuk om met een cruise mee te gaan. Als de buren bespeuren dat de Kranks zich onttrekken aan het versieren van hun huis en de straat, ontstaat er bijna oorlog. Dan belt Blair om te vertellen dat ze kerst toch graag thuis wil doorbrengen. Nora en Luther hebben nog maar 24 uur de tijd om hun huis en zichzelf in de kerststemming te brengen.

22.15 │How The Grinch Stole Christmas
In een sneeuwvlok ligt het magische land van de Who’s, een volkje dat houdt van Kerstmis en feest vieren. Maar bovenop de berg leeft de ‘Grinch’, een oude knorrepot die de kerst haat en wraak wil nemen op diegenen die hem kwaad hebben gedaan. Op kerstavond besluit hij naar het dorp te gaan, vermomd als Kerstman, om de cadeautjes en kerstversieringen te stelen. De kleine Cindy Lou Who kan niet begrijpen dat iemand zo stout kan zijn en probeert contact te zoeken met de Grinch.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s