WK Darts 2012 deel 2 begint vandaag

Na een pauze van drie dagen kerst pakken de darters hun pijlen weer op en vervolgen ze hun weg in het toernooi om de titel WK Darts 2012 achter hun naam te kunnen schrijven. Het toernooi begint vanaf vandaag met twee sessies: om 14.00 uur en om 20.00 uur. Ook kunnen wij de Nederlanders vandaag in actie zien. Gelijk om 14.00 uur bijt Co Stompé het spits af tegen Terry Jenkins en Vincent van der Voort n latereemt het later in de middag op tegen Andy Hamilton. Zullen Co en Vincent hun partijen winnen en zo doorgaan naar ronde 3? We zullen het vanmiddag weten! 

Kijkcijfers
Na een week uitzenden op tv kunnen we voorzichtig de balans op maken wat betreft de kijkcijfers. RTL 7 wil met het darts een groot publiek aantrekken. Dit heeft de zender ook met andere programma’s gedaan wat met veel succes is gebeurd, zoals VI Oranje en Tour du Jour. Tot nu toe, als we aan de hand van de kijkcijfers kijken, moet Nederland weer wennen aan de sport. Momenteel trekt het toernooi tussen de 200.000 en 300.000 kijkers en dat is een stap in de goede richting. Het hangt natuurlijk ook af van het Nederlands succes. Maar met of zonder succes, we hebben het gevoel dat Nederland bereid is om het darts weer te omarmen, want hoe dichterbij wij de finale van het WK naderen, hoe meer mensen het darts op de tv zullen vinden. Maar je moet maar denken: Hoe verder de Nederlandse darters in een toernooi komen, des te beter voor de kijkcijfers voor RTL 7 en hoe beter de kijkcijfers, hoe langer RTL 7 wil investeren in het darts.

Programma van dinsdag 27 december
14.00 | 2e ronde live op rtl7darts.nl/live
14.10 | 2e ronde live op RTL 7 (Let op: uitzending wordt tussendoor onderbroken voor het RTL Z Nieuws om 15.00, 15.30, 16.00, 17.00 en 17.30.)
20.00 | 2e ronde live op rtl7darts.nl/live
20.00 | 2e ronde live op RTL 7

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s