Januari: Dakar, Finale WK Darts en Voetbalhooligans

Het is vandaag 1 januari en dat betekent de start van een nieuwe maand en jaar. RTL 7 heeft haar programmaschema klaar staan voor de maand januari met nieuwe en terugkerende programma’s. In dit artikel zullen wij de programma’s kort toelichten.

Dakar 2012
De Dakar Rally is in 2012 in een nieuw jasje gestoken. De deelnemers starten nu in kustplaats Mar del Plata in Argentinië en finishen in het voor veel deelnemers onbekende Peru. Dit zorgt ongetwijfeld voor een spannende en verrassende strijd tussen de ervaren rijders. De presentatie wordt verzorgd door Allard Kalf en Dennis van der Geest.

Rond 22.30 │1 t/m 15 januari │Dakar 2012

Finale WK Darts
Het prestigieuze PDC World Darts Championship is na het succes van Barney mateloos populair bij het Nederlandse volk. De fanatieke supporters en strijdlustige darters
maken er iedere wedstrijd een waar spektakel van. Helaas zitten de Nederlandse darters niet meer in het toernooi, maar wordt dan wel de nieuwe wereldkampioen in 2012?

20.00 │1 en 2 januari │WK Darts 2012

Voetbalhooligans
We volgen Britse (ex-) voetbalhooligans van bekende clubs in Scotland, North West England en London. Wat drijft hen en hoe ziet hun dagelijks leven eruit? Danny Dyer presenteert het programma.

22.00 │vanaf 15 januari, elke maandag │Voetbalhooligans

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s