Films deze week – week 2

Elke week programmeert RTL 7 films op dé mannenzender van Nederland. Wil je weten welke films deze week op RTL 7 te zien zijn? Bekijk dan hieronder het overzicht aan films die we voor jullie hebben samengevat.

The Day After Tomorrow
De opwarming van de aarde door het broeikaseffect leidt tot grote natuurrampen, zoals orkanen, tsunami’s en een klimaat dat volledig in de war is. Als de nieuwe ijstijd zich aandient, probeert professor in de paleoklimatologie Jack Hall te redden wat er te redden valt. Dat betekent ook dat hij zijn zoon veilig uit het inmiddels ijskoude New York moet zien te krijgen. De vraag is of dit hem op tijd lukt.

20.30 │maandag 9 januari │Film: The Day After Tomorrow

Team America: World Polic
De internationale politiemacht Team America ontdekt dat een naar macht hunkerende dictator massavernietigingswapens aan het kopen is van terroristen. De helden beginnen een levensgevaarlijke missie om de wereld van dit kwaad te verlossen

20.30 │dinsdag 10 januari │ Film: Team America: World Polic

Pumpkinhead: Ashes To Ashes
Fraser is arts op het Amerikaanse platteland. Daarnaast is hij ook lijkschouwer in het crematorium. Vooral in die laatste functie weet de excentrieke arts zijn vreemde interesse in transplantaties van organen verder te ontwikkelen.

00.15 │dinsdag 10 januari │Film: Pumpkinhead: Ashes To Ashes

The Brothers Grimm
De twee broers Jake en Will Grimm, zijn verhalenvertellers en oplichters. Ze reizen alle dorpen af en doen net of ze het volk beschermen tegen monsters en geesten. Het tweetal wordt pas echt op de proef gesteld, wanneer ze in een magisch bos belanden.

20.30 │woensdag 11 januari │Film: The Brothers Grimm

The Saint
Meesterdief Simon Templar laat verschillende landen tegen elkaar op bieden in ruil voor zijn diensten. Hij wil nog één diefstal plegen, zodat zijn banksaldo boven de 50 miljoen dollar komt en daarna wil hij met pensioen. Hij krijgt een opdracht, die voor hem makkelijk uit te voeren is, echter wordt alles anders, als hij verliefd wordt om Emma Russel, waarvan hij informatie moet stelen.

20.30 │donderdag 12 januari │Film: The Saint

The Ghost And The Darkness
John Beaumont is de eigenaar van een Britse spoorwegmaatschappij en hij heeft grootse plannen voor een spoorlijn dwars door Oeganda. Wanneer er een brug moet komen, roept hij de hulp in van ingenieur John Henri Patterson en het ziet er naar uit dat de bouw precies op tijd klaar zal zijn. De bouwers stuiten echter op een probleem. Stuk voor stuk worden de bouwvakkers door wilde dieren gedood en op een gegeven moment zijn er maar liefst honderd slachtoffers te betreuren. Er moet een expert in de arm worden genomen, die de roofdieren uit het nabij gelegen oerwoud op afstand kan houden.

20.00 │zaterdag 14 januari │Film: The Ghost And The Darkness

Bookies
De drie studenten Casey, Toby en Jude bedenken een briljant idee om veel geld te verdienen. Ze beginnen een gokkantoor in hun eigen studentenhuis. Het wordt meteen een groot succes en het geld stroomt binnen. Wanneer het gokkantoor de maffia geld gaat kosten, komen de studenten in de problemen. Ze zijn inmiddels zo verslaafd aan het geld dat ze verdienen en het gokken zelf, dat het hun vriendschap en hun leven in gevaar brengt.

00.25 │zaterdag 14 januari │Film: Bookies

Rising Sun
Tijdens een feest ter gelegenheid van een zakendeal tussen een Japans bedrijf en de Amerikaanse defensie wordt een jonge vrouw vermoord aangetroffen. Een gepensioneerde expert op het gebied van de Japanse cultuur wordt opgeroepen om de weerstand van de Japanners, die proberen het onderzoek te dwarsbomen, te breken.

20.00 │zondag 15 januari │Film: Rising Sun

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s