Leven Als Een Prof terug met Harry

Kunnen amateurs ook leven als profvoetballers? In de eerste reeks van ‘Leven Als Een Prof’ kon de kijker zien hoe het dagelijks bestaan van een profvoetballer eruit ziet doordat presentator Harry Vermeegen bij een aantal grote namen thuis langsging. In de tweede, zevendelige reeks, die vanaf maandag 13 februari bij RTL 7 te zien is, blijft hij dit doen. Maar Harry volgt – met de nodige voetbalhumor – ook vv UDO 6, het amateurteam dat met de actie ‘Leven Als Een Prof’ in de prijzen is gevallen: zij mogen één seizoen lang leven als profvoetballers.

Een eigen spelersbus, een professionele dug-out, een massagebad buiten met uitzicht op het hoofdveld, het eigen clublied door Wolter Kroes ingezongen, een trainingskamp onder leiding van een Eredivisie-coach, hun teamfoto als poster in de VI en op billboards bij voetbalstadions, pakken, horloges, zonnebrillen; de amateurs van vv UDO 6 uit Oegstgeest krijgen van RTL 7 en Nivea for MEN alles wat nodig is om te kunnen leven als profs. Hun bevindingen zijn wekelijks terug te zien in ‘Leven Als Een Prof’ met als climax in de laatste aflevering een belangrijke wedstrijd tegen het RTL 7 Sterrenteam.

In de eerste nieuwe aflevering gaat Harry langs bij Ronald Koeman. ‘Sneeuwvlokje’ leeft al een tijdje als prof, hij speelde sinds begin jaren tachtig bij onder meer Ajax, FC Barcelona, Feyenoord, PSV en Oranje. Na zijn carrière als speler ging hij aan de slag als trainer en momenteel staat hij aan het roer bij Feyenoord. Ook Piet Velthuizen krijgt een bezoek van Harry. Wat doet de keeper van Vitesse wanneer hij niet onder de lat staat?

22.00 │ Leven Als Een Prof

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s