Stop! Politie na RTL Sport Inside

Na het programma RTL Sport Inside is vanaf maandag 3 september ook Stop! Politie te zien. De RTL 7-kijkers kunnen dan meekijken hoe de agenten op de weg hun werk doen, want 24 uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de Nederlandse verkeerspolitie in touw om het verkeer veilig te houden.

Opzet
De makers van het programma nemen plaats op de achterbank van de politiewagen en filmen ons weggedrag. Dat levert vaak onthutsende beelden op. De problemen die de agenten doorgaans tegenkomen op de weg zijn van alle tijden en herkenbaar voor iedereen. Hoog in de rangorde staan te hoge snelheid, rechts inhalen en door rood licht rijden.

Toch komt niet alles voort uit haast, ook irritaties spelen een flinke rol. Bumperkleven, rijden over de vluchtstrook en de medeweggebruiker afstraffen door af te snijden, is gangbare kost en wordt gedeeld met de kijker. Bovendien leveren de aanhoudingen vaak bijzondere taferelen op: van opmerkelijke smoesjes tot het vertonen van zeer agressief gedrag. komt voorbij in Stop! Politie.

Uitzending
Stop! Politie is direct na RTL Sport Inside te zien. Elke week van maandag tot en met vrijdag van 19.30 tot 20.30 uur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s