RTL 7 brengt RTL GP Masters of Formula 3 LIVE

RTL GP en Circuit Park Zandvoort bundelen ook dit jaar hun krachten voor het grootste autosportevenement in Nederland, de ‘RTL GP Masters Of Formula 3’. Op zondag 7 juli komen in Zandvoort de sterkste Formule 3-coureurs uit de verschillende kampioenschappen tegen elkaar uit in de 23ste editie van deze beroemde race. De wedstrijd is die dag live vanaf 13.00 uur te zien bij RTL 7. Allard Kalff en Rick Winkelman voorzien de uitzending van uitgebreid commentaar.

Naast de internationale confrontatie van de Formule 3-rijders wordt het publiek ook getrakteerd op spectaculaire races van de FIA GT Series, met brute krachtpatsers als de McLaren MP4-12c, Ferrari 458 Italia en BMW Z4 GT3. Daarnaast kunnen de toeschouwers smullen van diverse oude Formule 1-wagens die het tegen elkaar opnemen in de Dutch Super Single Seater Series. Natuurlijk komt ook het HDI-Gerling Dutch GT Championship in actie. Het Dutch Power Pack is tijdens deze editie van de RTL GP Masters of Formula 3 eveneens vertegenwoordigd met onder meer de Dutch Renault Clio Cup en de Formido Swift Cup. Tot slot maakt ook de Formula Ford North Sea Series zijn opwachting.

Na afloop van de confrontatie tussen de beste Formule 3-coureurs geeft voormalig Masters-winnaar Tom Coronel een spectaculaire demonstratie in een AutoGP-bolide. Deze auto is uitgerust met een 3,4 liter V8 Zytek motor, goed voor zo’n 550 pk.

Toegangsbewijzen voor het RTL GP Masters of Formula 3 weekend zijn in de voorverkoop aan te schaffen via de website van RTL Tickets (www.rtltickets.nl) of via een van de 400 winkels van Primera.

RTL GP Masters of Formula 3, zondag 7 juli vanaf 13.00 uur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s