Nederlanders in de ring bij RTL 7 Fight Night

Vanavond komt RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing vanuit Chicago. In deze Amerikaanse stad komen verschillende Nederlandse zwaargewichten of zwaargewichten die in Nederland wonen en trainen in actie.

Drie van de vier deelnemers aan het toernooi-gedeelte van het event zijn van Nederlandse bodem: Rico Verhoeven (Bergen op Zoom), Gokhan Saki (Amsterdam) en Daniel Ghita (Almere). De laatste twee vechten onder respectievelijk de Turkse en Roemeense vlag. De Braziliaan Anderson ‘Braddock’ Silva maakt het kwartet compleet. Twee gewonnen partijen op deze avond levert hen de hoofdprijs van Glory 11 op: een cheque van 250.000 dollar.

Mochten de winnaars van de eerste ronde van het toernooi geblesseerd uitvallen, dan staan Errol Zimmerman (Curaçao) en Hesdy Gerges (Egypte) klaar om in dat gat te springen. Zij komen in een reservepartij tegen elkaar uit. Beide zwaargewichten wonen en trainen ook in Nederland, Zimmerman in Breda en Gerges in Amsterdam.

De headline-partij van Glory 11 is in het halfzwaargewicht. Tyrone ‘King of the Ring’ Spong, die in Amsterdam leeft en voor Suriname uitkomt, neemt het hierin op tegen de Australiër Nathan Corbett.

RTL 7 Fight Night:
20.00  WWE Wrestling
22.00  Glory Kickboxing

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s