Dakar Rally tot 2017 te zien bij RTL 7

De komende drie jaar blijft de Dakar Rally bij RTL 7 te zien. De mannenzender heeft de uitzendrechten van deze prestigieuze en zwaarste rally ter wereld tot 2017 verlengd. Op 4 januari 2014 wordt het startschot gegeven voor de 35ste editie van de Dakar Rally in het Argentijnse Rosario en kan de RTL 7-kijker weer twee weken lang genieten van de keiharde competitie, de bikkelharde strijd en het adembenemende landschap.

Maar voordat het zover is, vindt op zondag 10 november de RTL GP Dakar Pre-Proloog plaats. Voor de tiende keer is het Eurocircuit in Valkenswaard de plek waar de Nederlandse teams zich op en naast de baan presenteren aan het publiek. Auto- en motorsportliefhebbers krijgen de unieke kans om de Nederlandse deelnemers van dichtbij in actie te zien en persoonlijk te ontmoeten.

“Ik ben er trots op dat we de rechten van Dakar tot en met 2017 hebben kunnen vastleggen. Dakar is en blijft de meest spectaculaire rally ter wereld, met ook nog eens veel Nederlandse inbreng en succes. Met de inmiddels traditionele pre-proloog als geweldige opmaat, is Dakar dus ook de komende jaren een vaste waarde bij RTL7”, aldus Marco Louwerens, zenderdirecteur RTL 7.

RTL GP Dakar Pre-Proloog:  zaterdag 16 november om 19.00 uur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s