Jack Spijkerman, Johnny de Mol en Viggo Waas in Koning Voetbal

Vanaf morgen starten Jack Spijkerman, Johnny de Mol en Viggo Waas op RTL 7 met de voetbalkennisquiz Koning Voetbal. Hierin gaan alle opdrachten, feiten en vragen over ‘de belangrijkste bijzaak in het leven’, de voetballerij.

Het doel is om te weten te komen wie er het meeste van voetbal afweet, en anders wel wie met een rake opmerking weet te scoren. De opstelling is als volgt: Jack is de presentator en Johnny en Viggo zijn beiden teamcaptains. Zij nemen het tegen elkaar op, elke week bijgestaan door een bekende (ex-)profvoetballer en een BN’er met een bovengemiddelde voorliefde voor de rollende knikker.

In de eerste aflevering komen Thijs Römer en Pierre van Hooijdonk uit tegen John Williams en Ronald de Boer. Vooraf wordt getost welk duo onder welke teamcaptain gaat strijden. Andere gasten de komende zes weken zijn onder anderen: Hugo Borst, John de Wolf, John van ’t Schip, Erik van Muiswinkel, Gerald Sibon, Xander de Buisonjé, Stan Valckx, Wim Kieft en Jan Smit.

Elke aflevering duurt een uur, maar mocht men daar niet genoeg aan hebben, dan is er vanaf maandag ook een app om de eigen voetbalkennis te testen én op peil te houden.

Koning Voetbal, morgen om 22.00 uur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s