Beste novembermaand sinds de start

RTL 7 bereikte met 8,2 procent zenderaandeel in de eigen doelgroep (Mannen 20 – 49 jaar) de beste novembermaand sinds de start van de zender in 2005. Daarmee is de mannenzender de vierde zender van Nederland in de doelgroep Mannen 20 – 49 jaar.

Het best bekeken programma was Voetbal International: 19,6 procent in de core doelgroep op maandag 4 november. Ook de voetbalwedstrijden leverden mooie cijfers op. Het WK play-off duel Portugal – Zweden trok ruim 1 miljoen kijkers en de Europa League-wedstrijd van AZ tegen Sjachter Karagandy had 973.000 kijkers. De première van de voetbalkennisquiz Koning Voetbal was goed voor een zenderaandeel van 18,9 procent (Mannen 20 – 49 jaar).

Ook de andere sporten deden het prima. De RTL 7 Fight Night met Badr Hari kwam uit op 9,0 procent en met de Grand Slam of Darts werd een zenderaandeel van 9,9 procent bereikt in de doelgroep van RTL 7.

De best bekeken film in de maand november (of gezien de steun van de zender aan de wereldwijde actie eigenlijk: movember) was The Da Vinci Code met maar liefst 16,7 procent zenderaandeel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s