RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing verovert Madison Square Garden in New York

Muhammed Ali en Jou Frazier vochten er ooit ‘The Fight of the Century’, in Madison Square Garden in New York. Meerdere legendarische wedstrijden volgden op deze ‘heilige grond’ en ook Glory Kickboxing strijkt hier nu neer voor een prestigieus lichtgewicht event met wederom een belangrijke Nederlandse bijdrage. RTL 7 doet hier vanavond verslag van.

De New Yorkers hadden er zin in, op de wolkenkrabbers prijkten de beeltenissen van de Glory-hoofdrolspelers en in de zaal zaten talloze vechtsport-vips zoals Evander Holyfield en Floyd Mayweather. Mario Balotelli stuurde zelfs een Tweet de wereld in om zijn favoriet te steunen: Giorgio Petrosyan. Deze Italiaan van Armeense afkomst is een levende legende in de vechtsportwereld (van zijn tachtig partijen heeft hij slechts eenmaal verloren) en is één van de vier deelnemers aan het lichtgewicht toernooi.

Twee andere hoofdrolspelers in New York kan men dagelijks hier op straat tegen het lijf lopen: Robin van Roosmalen en Andy Ristie. Beide lichtgewichten wonen en trainen in Nederland. Robin komt uit voor Nederland en Andy voor Suriname. Davit Kiria uit Georgië maakt het kwartet compleet. Twee gewonnen partijen levert deze avond een cheque op van 150.000 dollar.

De lichtgewichten staan garant voor snelle explosieve acties en dat is precies wat de New Yorkers krijgen voorgeschoteld…

RTL 7 Fight Night: WWE Wrestling, vanavond om 20.00 uur
RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing, vanavond om 22.00 uur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s