Europa League: Alles of niets voor PSV

Aanstaande donderdag gaat het er om spannen in de Europa League. In deze laatste speelronde van de groepsfase komen AZ en PSV in actie. RTL 7 zendt de wedstrijden van beide clubs live uit.

Het wordt alles of niets in Eindhoven. PSV kan zich zeker nog plaatsen voor de volgende fase van de Europa League, de knock out-fase, maar moet dan wel minimaal gelijkspelen tegen Tsjornomorets Odessa. Het team van Philip Cocu staat samen met ploeg uit de Oekraïne op een gedeelde tweede plaats in de poule maar PSV sloot het eerste onderlinge duel winnend af met 0 – 2. PSV trapt om 19.00 uur af en het commentaar bij de wedstrijd komt van Leo Driessen.

AZ staat er gunstiger voor. De Alkmaarders staan met 11 punten op een gedeelde eerste plaats samen met PAOK Saloniki maar hebben een beter doelsaldo. De clubs speelden eerder 1 – 1 tegen elkaar in Alkmaar. Vanaf 21.00 uur maken ze onderling uit wie straks als de nummer 1 en nummer 2 uit de poule doorgaan, wat van belang is voor de loting voor de knock out-fase. Beide clubs gaan in elk geval door. Sierd de Vos doet het commentaar bij PAOK Saloniki – AZ en Marcel Maijer is ter plaatse voor de interviews.

De Europa League-avond, die vanuit de studio gepresenteerd wordt door Wilfred Genee, Johan Derksen en Wim Kieft, wordt afgesloten met de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden.

Europa League,  donderdag vanaf 18.00 uur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s