WK Darts 2014 gaat van start bij RTL 7

RTL 7 zendt van 13 december t/m 1 januari het WK Darts uit. Vorig jaar liep het aantal kijkers van het WK Darts de laatste speeldagen op van 575.000 (28 december) naar 744.000 (29 december), naar 1,4 miljoen (30 december) en tenslotte naar een record hoogte van 1,7 miljoen voor de finale Taylor-Van Gerwen.

Winnaar WK Darts 2014
Het WK Darts van de PDC is elk jaar weer het hoogtepunt voor iedere speler. Prolongeert Phil Taylor de titel, krijgt Michael van Gerwen zijn revanche, of zorgt Raymond van Barneveld voor een stunt? Ook dit jaar nemen 72 spelers het tegen elkaar op voor een prijzenpot van 1 miljoen pond. Phil Taylor heeft dit WK al 14 keer weten te winnen. Voor Nederland won Raymond van Barneveld de titel in 2007.

Presentatie en commentaar
Vanuit het prachtige Alexandra Palace in Londen brengt RTL 7 vanaf half december weer uitgebreid verslag van het mooiste darts toernooi ter wereld en begin januari weten we wie zich wereldkampioen darts mag noemen. Weet de eindstrijd dit jaar weer zoveel mensen te boeien? De presentatie is in handen van Marcel Maijer of Koert Westerman. De analyses worden verzorgt door Co Stompé, Roland Scholten en Vincent van der Voort. Het commentaar door Jacques Nieuwlaat, Frank Vischschraper, Albert Mantingh en Niels de Ruiter.

RTL 7 Darts: WK 2014, vanavond vanaf 20.00 uur

Zie ook:
– Uitzendschema WK Darts 2014

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s