Bloedstollende serie Spartacus Vengeance vrijdag van start

Bloederige scenes, verhitte actie en heroïsche daden. In Spartacus; Vengeance, vanaf vrijdag bij RTL 7, draait alles om de bloedstollende strijd die de legende Spartacus en zijn maten voeren.

Dit derde seizoen van de succesvolle serie gaat verder daar waar seizoen twee Spartacus: Blood and Sand mee eindigde. Zo was eerder te zien dat het de gladiatoren lukte om op zeer gewelddadige wijze te ontsnappen uit het huis waar zij onder dwang moesten vechten. De gladiatoren vervolgen hun strijd voor gerechtigheid, en dit keer met één ultiem doel: de gehele Romeinse republiek uitbannen. Niemand mag gespaard worden.

Ook Spartacus zelf krijgt het zwaar te verduren. Zo krijgt hij de kans om wraak te nemen op de man die zijn vrouw tot slavin maakte en uiteindelijk zelfs ombracht. Maar tegelijkertijd zou dit zijn eigen dood betekenen en zal daarmee zijn pas gevormde gladiatoren leger uiteenvallen zonder hem… Kiest hij voor zijn eigen wraak of voor zijn nieuwe rol als leider?

De rol van Spartacus wordt vanaf dit seizoen overgenomen door Liam Mclntyre. Acteur Andy Whitfield die voorheen de rol van Spartacus vertolkte, overleed in 2011 aan de gevolgen van kanker.

Spartacus: Vengeance is door de talentvolle cast, topproducent en de visionaire techniek een uur lang genieten van topentertainment.

Spartacus: Vengeance, vrijdag om 22.00 uur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s