Frank Evenblij met Het Beste Nederlands Elftal Aller Tijden

Binnenkort staat heel Nederland weer op z’n kop als ons Oranje in Brazilië de strijd aangaat om het Wereldkampioenschap Voetbal. Ook dit keer heeft iedereen ongetwijfeld een mening over hoe onze jongens het spel moeten spelen en denkt heel Nederland te weten hoe we die cup naar ons land kunnen halen.

In het nieuwe RTL 7-programma Het Beste Nederlands Elftal Aller Tijden, vanaf  vanavond, vrijdag 23 mei, krijgen die 17 miljoen bondscoaches die ons land telt de kans om hun stem te laten horen. Presentator Frank Evenblij, die speciaal voor dit programma een uitstapje maakt naar RTL 7, leidt in drie afleveringen deze zoektocht naar het beste Oranjeteam ooit.

In elke aflevering staat een aantal posities centraal om uiteindelijk tot de ultieme tien veldspelers, een keeper en een bondscoach te komen. Aan tafel in de studio bespreekt Frank Evenblij met Johan Derksen, Theo Reitsma (jarenlang de nummer 1 voetbalcommentator van Studio Sport en commentator tijdens het EK 1988) en Matty Verkammen (journalist en schrijver en een autoriteit op het gebied van het Nederlands elftal) de kandidaten voor de verschillende posities.

In Het Beste Nederlands Elftal Aller Tijden stemt niet alleen de kijker thuis op zijn favoriete Nederlandse interlandspelers. Ook kenners uit de sport zoals Wim Kieft, Michel van Egmond, Aad de Mos en Leo Driessen geven hun mening. Aan het einde van elke aflevering worden de spelers die zijn gekozen toegevoegd aan het ideale Oranjeteam totdat het twaalftal compleet is. De desbetreffende spelers worden (voor zover mogelijk) onderscheiden voor hun plek in het beste Nederlands elftal aller tijden.

Het Beste Nederlands Elftal Aller Tijden, vanavond om 20.30 uur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s