Nieuwe voetbalmaandag met WK-special Koning Voetbal en Harry From Holland

Vorige week was de laatste aflevering van Voetbal International van dit seizoen. Met het WK Voetbal in aantocht, heeft RTL 7 een nieuwe voetbalmaandag geprogrammeerd.

Koning Voetbal
Het voetbalprogramma Koning Voetbal verschuift op maandag naar primetime om 20.30 uur in plaats van om 22.00 uur. In drie afleveringen worden er kennisvragen gesteld die over het om de vier jaar terugkerend toernooi tussen de beste nationale voetbalteams ter wereld gaan. De presentatie is weer in handen van Jack Spijkerman en de twee teamcaptains zijn Johnny de Mol en Viggo Waas. De gasten van vanavond zijn Willy van de Kerkhof, Rene van de Kerkhof, Toine van Peperstraten en Jan van Halst.

Harry From Holland
Oud-profvoetballer Jaap Stam en voetballiefhebber van het eerste uur Harry Vermeegen hebben met het oog op het naderende WK één ultieme missie. Hoe mooi is het als die wereldbeker straks naar Nederland gaat? Om onze jongens optimaal voor te bereiden, brengen Jaap en Harry de concurrentie in kaart, leggen hun zwakheden bloot en gaan op zoek naar hun geheime wapen. In het nieuwe programma Harry From Holland onderzoekt Harry Vermeegen concurrenten Spanje, Chili en Australië. Vanavond neemt John van ’t Schip tegenstander Australië voor zijn rekening en verkent samen met Harry Melbourne.

Snickers Mooiste Wereldgoals
Overzicht waarin de veertig mooiste (wereld-)doelpunten voorbijkomen, voorzien van deskundig commentaar door Michel van Egmond, Aad de Mos, Evert ten Napel, Jan Boskamp en Wim Kieft.<

Derksen On The Road
Johan Derksen gaat op pad om uit te vinden hoe het met twee van zijn favoriete bands is afgelopen: Les Baroques en The Buffoons. Hij ontmoet Les Baroques-zanger Gerard Schoenaker. Ook gaat Johan langs bij Hilco ter Heide en Ely van Tongeren van The Buffoons. Zij waren de enige muzikanten die aan het bed van John Lennon en Yoko Ono in het Amsterdamse Hilton mochten verschijnen.

Koning Voetbal, vanavond om 20.30 uur
Harry From Holland, vanavond om 21.40 uur
Snickers Mooiste Wereldgoals, vanavond om 22.20 uur
Derksen On The Road, vanavond om 23.00 uur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s