Global Fighting Championship 3 met Badr Hari

RTL 7 Fight Night brengt op donderdag 29 mei vanaf 23.15 uur de Global Fighting Championship 3 (GFC3) in beeld, een viermans zwaargewicht toernooi met onder anderen Badr Hari. Dit vechtsport event vindt plaats in het World Trade Centre van Dubai (Verenigde Arabische Emiraten).

Twee winstpartijen levert in de GFC3 een bedrag op van 1 miljoen VAE-dirham (bijna 200.000 euro). De weg daarnaartoe belooft geen gemakkelijke te worden voor Badr Hari, die eerder 102 van zijn 114 wedstrijden wist te winnen. In de eerste ronde van het toernooi ontmoet hij Stefan Leko. De Duitser heeft maar liefst 104 partijen op zijn naam staan, waarbij hij eenmaal won en eenmaal verloor van Badr Hari.

Badr Hari: “Ik ken mijn eerste tegenstander al heel lang en respecteer hem zeker. Zijn leeftijd is weliswaar niet in zijn voordeel maar hij blijft een lastige vechter. Ik heb er echter alle vertrouwen in en ik kijk uit naar het gevecht. Hij gaat zeker KO!!”

Mocht de Amsterdammer dit duel winnen, dan ontmoet hij in de finale de winnaar van de wedstrijd Peter Graham – Arnold Oborotov. De Australiër Graham wist eerder ook al eenmaal te winnen van Hari, die echter een jaar later revanche op hem wist te nemen. Hij heeft in totaal 71 partijen gevochten. Oborotov is met zijn 36 wedstrijden de minst ervaren van het viertal. De inwoner van Londen is echter wel de meest jeugdige met zijn 24 jaar.

Het commentaar bij de wedstrijden komt van Koert Westerman en Thom Harinck

RTL 7 Fight Night: Global Fighting Championship 3, morgen om 23.15 uur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s