Internationaal viswedstrijd Fish O Mania weer te zien bij RTL 7

Voor het tweede jaar op rij is op zondag 13 juli bij RTL 7 het gerenommeerde Fish O Mania te zien. Nederland vaardigt twee deelnemers af naar hét grootse visspektakel ter wereld, wat sinds 1994 wordt georganiseerd, met als hoofdprijs 10.000 pond. Dit keer komen wedstrijdtoppers Dieter Friedrichs en Jurgen Spierings voor Nederland uit en zetten zij alles op alles om zoveel mogelijk zware vissen aan de haak te slaan in vijf uur tijd.

Vorig jaar plaatste Jurgen zich eveneens voor de internationale wedstrijd. Dit was toen samen met visprofessional Arjan Klop. Dit keer zet Arjan zijn viskennis op een andere manier in, hij becommentarieert de wedstrijd bij RTL 7 samen met Robbert Reimering. Bijzonder is dat er dit jaar een live-schakeling is met Vis TV-presentator Ed Stoop. Hij is  ter plaatse om verslag te doen van het laatste nieuws aan de vermaarde Arena-vijver van de Cudmore Fisheries.

Om de kijker alvast op te warmen, wordt voorafgaand aan het live verslag van Fish O Mania een speciale uitzending van Vis-TV uitgezonden, één die geheel in het teken staat van het prestigieuze visevent.

Fish O Mania onderscheidt zich ten opzichte van andere traditionele viswedstrijden door elk half uur het gewicht van de gevangen vissen te wegen in plaats van eenmaal op het eind. Hierdoor kan de wedstrijd per half uur er compleet anders uitzien. In 1996 zorgde dat ervoor dat tot op het laatste moment vijf vissers onderling eindigden met slechts 365 gram verschil.

Zondag 13 juli:
Speciale uitzending van Vis TV om 09.30 uur en 12.30 uur
Fish O Mania om 13.00 uur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s