Tour du Jour vanaf 14 juli op tv

De 101e editie van de Tour de France gaat dit jaar in Engeland van start. Vanaf maandag 14 juli pikt Tour du Jour de draad op. In de dagelijkse ‘Tour de France’-talkshow van RTL 7 bespreekt gastheer Wilfred Genee de laatst gereden etappe en het laatste nieuws uit de Ronde van Frankrijk.

Hij doet dit elke avond live vanaf het sfeervolle Mariaplein in de binnenstad van Utrecht met onder anderen zijn twee vaste tafelheren: Tour-ervaringsdeskundige (12 edities) Michael Boogerd en de Groene Trui-winnaar van 1988, Eddy Planckaert. De overige gasten wisselen maar hebben allemaal hun enthousiasme voor la Grande Boucle gemeen. Daarnaast reist Erik Dijkstra af naar Frankrijk om voor Tour du Jour de Tour naar geheel eigen inzicht met reportages in beeld te brengen.

Het WK Voetbal en daarmee de talkshow VI Oranje lopen door tot en met zondag 13 juli. Daarmee overlappen ze met het begin van de Tour de France, die op zaterdag 5 juli startte. Mochten er echter in de eerste dagen al opmerkelijke zaken in de Ronde van Frankrijk spelen, dan komen deze zeker ter sprake in VI Oranje. Hiervoor neemt Michael Boogerd dan plaats aan de bar in het Scheveningse Kurhaus.

Tour du Jour, dagelijks vanaf maandag 14 juli om 20.30 uur

Advertenties

Een gedachte over “Tour du Jour vanaf 14 juli op tv

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s