RTL Autovisie over de geur, het geluid, het gevoel en de harde facts

Vanaf september komt RTL 7 met de talkshow RTL Autovisie. Het is een praatprogramma dat geheel op zichzelf staat en onbevangen het laatste autonieuws, spraakmakende onthullingen en reportages brengt.

Wekelijks schuiven bekende, maar ook minder bekende gasten aan, met allen één overeenkomst: hun bijzondere liefde voor auto’s. Presentator Eddy Zoey  bespreekt samen met auto-expert Werner Budding de auto in al haar facetten: de geur, het geluid, het gevoel en de harde facts. Elke uitzending test en beleeft Maarten van Rossum een auto; van supercar tot oldtimer of doorsnee gezinswagen. Wat vindt hij prettig, afschuwelijk, een overbodig gadget of juist handig. Alle zinnige en onzinnige zaken komen aan bod.

Eddy Zoey over RTL Autovisie: “Het wordt een fantastische autoprogramma. Ik heb er heel veel zin in. Toch is de auto nog steeds het speeltje van de mannen en dat willen we heel graag zo houden. Het wordt een programma waarbij we met een aantal mannen die ook allemaal geïnteresseerd zijn in auto’s aan tafel gaan zitten. Beetje zoals we het kennen van Tour du Jour, VI Oranje. In die sfeer gaan we praten over auto’s en een beetje met een hele duidelijke mening en die heb ik.

“Een jongensdroom komt uit met het presenteren van een talkshow puur en alleen over auto’s.”

RTL Autovisie, vanaf 5 september om 22.00 uur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s