Global Fighting Championship 4: Badr Hari vs Patrice Quarteron

Op donderdag 16 oktober doet de RTL 7 Fight Night verslag van de Global Fighting Championship (GFC) 4 in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten). De hoofdpartij van dit event gaat tussen de zwaargewichten Badr Hari (Nederland/Marokko) en Patrice Quarteron (Frankrijk).

De 1,98 meter lange Quarteron won tot nu toe 38 van zijn 43 partijen, waarvan 32 op KO. Eén daarvan is een KO in de eerste ronde van de gigantische Amerikaan Bob ‘The Beast’ Sapp. Qua ervaring legt hij het echter duidelijk af tegen Hari, die al 116 keer de ring betrad en er 104 maal als winnaar weer uit stapte. Negentig keer won de 1.97 meter lange, huidige GFC-zwaargewichtkampioen op KO.

Nederland is ook vertegenwoordigd in het viermanstoernooi van de GFC 4: vier zwaargewichten nemen het in een toernooi tegen elkaar op en degene die tweemaal wint, wint 1 miljoen VAE-Dirham (ruim 210.000 Euro). De deelnemers hieraan zijn Ismael Lazaar (Nederland/Marokko), Tai Tuivasa (Australië), Mohammed Karim (Egypte) en Melvin Manhoef (Nederland/Suriname).

Het commentaar bij de wedstrijden komt van Koert Westerman en Edwin van Os.

Badr Hari in Global Fighting Championship, donderdag 16 oktober om 22.15 uur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s