De Nacht van de RTL GP Dakar Pre-proloog 2014

In 2014 wordt de RTL GP Dakar Pre-proloog uitgebreid met een extra evenement. Op zaterdagavond vindt in het centrum van Valkenswaard De Nacht van de RTL GP Dakar Pre-proloog plaats!

Dakar op de markt van Valkenswaard
Tijdens De Nacht van de RTL GP Dakar Pre-proloog worden de Nederlandse Dakar-deelnemers op spectaculaire wijze gepresenteerd aan het publiek. Hiervoor wordt op de Markt in Valkenswaard een groot Dakar-podium opgebouwd waarop de teams worden voorgesteld. Het publiek kan de teams vanaf de Markt volgen, maar tevens vanuit de horecagelegenheden rondom het plein De presentatie is onder meer in handen van RTL 7 Dakar-presentator Allard Kalff.

Programma
De avond begint om 19.00 uur met de presentatie van de motoren waarna de quads, auto’s en trucks zullen volgen. Na de podiumpresentatie worden alle Dakar-voertuigen opgesteld in het Parc Ferme op de Markt, waardoor het publiek de voertuigen en coureurs van dichtbij kan zien. Om 23.00 uur rijden alle voertuigen richting het Eurocircuit om daar een dag later in actie te komen tijdens de RTL GP Dakar Pre-proloog.

De Nacht van de RTL GP Dakar Pre-proloog wordt georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Valkenswaard en de Horeca vereniging Valkenswaard. Op de Markt zullen diverse eet- en drinkgelegenheden zijn en om de feeststemming te verhogen is er een DJ die de avond voorziet van de juiste sfeer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s