Nog Meer Voor Mannen is BACK!

Nederlands bekendste voorvechter van mannenrechten zet zijn strijd vanaf maandag 23 maart voort bij RTL 7. Na het succesvolle eerste seizoen van Nog Meer Voor Mannen, waarbij Maxim Hartman veel bijval kreeg van de Nederlandse man, gaat hij in een nieuw seizoen weer op overtuigende wijze te werk. Als langverwacht antwoord op het feminisme is zijn doel om krachten te bundelen om maatschappelijk gezien een grote blote mannenvuist te maken. De benarde positie van de man mag namelijk niet langer onderschat en onderbelicht blijven.

In deze reeks Nog Meer Voor Mannen keert de populaire en veelbesproken rubriek Meldpunt Vrouwen natuurlijk terug. Verder gaat Maxim zelfs verhaal halen bij de Tweede Kamer waar hij bekende politici als Geert Wilders aanspreekt. Het is hoog tijd dat de politiek zich ook bemoeit met het veiligstellen van de positie van de Nederlandse man.

Kortom: Mannen hebben Maxim keihard nodig, want niemand gaat de confrontatie beter en harder aan dan hij. Vrouwen, wees dus gewaarschuwd …Nog Meer Voor Mannen is back!

Nog Meer Voor Mannen, vanavond om 22.00 uur!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s