World Series of Darts: Dubai Darts Masters 2015

RTL 7 brengt de World Series of Darts op de buis. Het eerste toernooi in de reeks is de Dubai Darts Masters. Michael van Gerwen gaat een poging doen om dit toernooi voor de derde keer op rij te winnen. Vorig jaar was hij in de finale te sterk voor Peter Wright. Op donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei wordt er gespeeld in de openlucht. Het Tennisstadion van Dubai is het decor voor dit toernooi.

Acht spelers zijn uitgenodigd voor de derde editie. Vier van hen hebben een beschermde status gekregen en zullen in de kwartfinale dus niet elkaar treffen. Michael van Gerwen, Phil Taylor, Gary Anderson en Adrian Lewis zijn geplaatst, James Wade, Peter Wright, Raymond van Barneveld en Stephen Bunting worden hun tegenstanders.

Het toernooi wordt in samenvatting uitgezonden. Het commentaar bij de beelden is van Jacques Nieuwlaat. De overige toernooien van de World Series of Darts bestaan uit: Japan Darts Masters (27 en 28 juni), Perth Darts Masters (14 t/m 16 augustus), Sydney Darts Masters (20 t/m 22 augustus), Auckland Darts Masters (28 t/m 30 augustus) en de World Series Finals (20 t/m 22 november).

Hieronder een overzicht van Dubai Darts Masters uitzendingen op RTL 7 (onder voorbehoud).

Donderdag 28 mei
23.05 | wedstrijden samenvatting op RTL 7

Zaterdag 30 mei
00.10 | wedstrijden samenvatting op RTL 7

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s