Dit is het nieuwe logo van Voetbal Inside

Vanaf maandag 10 augustus gaat het nieuwe Voetbal Inside, voorheen Voetbal International, van start. Elke maandag en vrijdagavond zijn de vaste gezichten Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp weer te zien op de buis om te praten over de laatste ontwikkelingen op voetbalgebied. Achter de schermen wordt met man en macht gewerkt om het praatprogramma uitzendklaar te krijgen. 

Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuw gezicht: een nieuw decor, nieuwe vormgeving en een nieuwe website die de online platform over voetbal moet worden.

Vanmiddag maakte het Twitteraccount van Voetbal Inside bekend hoe het nieuwe logo van het programma eruit komt te zien (zie afbeelding hieronder). De bekende afkorting ‘VI’ komt in het nieuwe seizoen gewoon terug en is zelfs prominent in beeld. Vanaf nu koppelen we aan de afkorting ‘VI’ het nieuwe voetbalprogramma Voetbal Inside. Er wordt afscheid genomen  van de kleuren rood en blauw, de huiskleuren van Voetbal International. Dit is vervangen door geel, grijs en zwart. Dit doet ons denken aan de zenderkleuren van RTL 7. Verder is de plaats van ‘de voetbal’ in het logo gewijzigd, die staat nu op de letter V.

voetbal inside 0

 

 

 

 

 

 

 

 

RTL7Updates.wordpress.com / Levi Eriks

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s