Nieuwe website Voetbal Inside online

Waarschijnlijk worden de laatste puntjes nog op de i gezet, maar de nieuwe website van het voetbalpraatprogramma Voetbal Inside is vanaf vandaag online. Officieel zou de site komende maandag worden gelanceerd, toch is het nu al te bewonderen. Onze eerste reactie: Eindelijk een volwaardige website die het programma verdient!

VoetbalInside.nl
Op voetbalinside.nl is het laatste voetbalnieuws te vinden, maar ook alle hoogtepunten uit de afleveringen, bonusvideo’s, vaste rubrieken en reportages te vinden. Ook wordt de interactie met de kijker via de website en de app uitgebreid. Naast de vragen die de kijkers kunnen stellen aan de heren aan tafel wordt ook de Speler van de Week teruggeven aan het publiek. Elke week mogen de mensen thuis bepalen wie de beste speler van de betreffende speelronde is. Aan het einde van de maandaguitzending maakt Wilfred Genee de winnaar van de week bekend. Door Voetbal Inside ook te volgen via de diverse social media kanalen hoeft de kijker helemaal niets meer te missen.

website voetbal inside
Homepage Voetbal Inside – bovenkant
website voetbal inside 2
Homepage Voetbal Inside – onderkant

Simon Zijlemans
Een aantal dagen geleden berichtten wij over Simon Zijlemans. Hij gaat namelijk vanaf dit seizoen namens Voetbal Inside op pad om het laatste nieuws vanuit het land te verzamelen. Zijlemans is voornamelijk online te zien en heeft zelfs zijn eigen pagina.

simon
Inside reporter Simon Zijlemans heeft zijn eigen pagina op VoetbalInside.nl

Intussen heeft Zijlemans zijn eerste filmpje gemaakt waarin hij alvast een kijkje neemt in de studio van Voetbal Inside. Hij zal vertellen over de foto’s in het decor, het plekje van Danny Vera, de stamtafel van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp en dat Hans Kraay jr. in de eerste uitzending te gast is!

 

Voetbal Inside, vanaf maandag 10 augustus om 20.30 uur

RTL7Updates.wordpress.com / Levi Eriks

Advertenties

Een gedachte over “Nieuwe website Voetbal Inside online

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s