Programmering september 2015: Derksen &, Europa League en WK Rugby

Vanaf dinsdag begint de maand september. Deze maand: meer voor mannen met Johan Derksen, voetbal en rugby! In Derksen & ontvangt Johan Derksen grote namen uit de sportwereld. Voetbalfans halen opgelucht adem nu het UEFA Europa League seizoen weer begint. En met de uitzending van het WK Rugby komen ook liefhebbers van deze sport aan hun trekken.

Derksen & …

Johan Derksen ontvangt grote namen, zoals Wim Kieft en Jaap Stam, uit de sportwereld. Een uur lang bespreken ze sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten, bekijken ze tv-fragmenten en er is tijd voor muziek.

Vanaf maandag 16 september om 22.00 uur

UEFA Europa League

De UEFA Europa League gaat van start. Drie Nederlandse clubs, Ajax, AZ en FC Groningen, hebben zich geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. De Europa League-avonden worden vanuit de nieuwe RTL 7 sportstudio gepresenteerd door Wilfred Genee en worden afgesloten met de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden. Als analisten schuiven Johan Derksen en Wim Kieft aan.

Vanaf donderdag 17 september om 18.00 uur

WK Rugby

De beste rugbyteams ter wereld nemen RTL 7 over met hun scrums, rucks en mauls. Zes weken lang staat de zender compleet in het teken van het WK Rugby dat plaatsvindt in Engeland. In totaal zijn 24 matches live te zien bij RTL 7. Op wedstrijddagen worden in een studioprogramma alle ins & outs van het WK besproken door presentator en allround sportkenner Marcel Maijer, technisch analist JayJay Boske en een wisselende gast.

Vanaf vrijdag 18 september om 20.30 uur

RTL7Updates.wordpress.com / Levi Eriks

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s