Programmering oktober 2015: RTL 7 Darts, Europa League, WK Rugby en James Bond Filmweken

Vanaf donderdag begint de maand oktober. Deze maand: meer voor mannen met darts, voetbal, rugby en James Bond! Dartsfans kunnen genieten van twee prestigieuze toernooien, voetbalfans worden verwend met twee Europese wedstrijddagen en liefhebbers van het WK Rugby komen ook aan hun trekken. Daarnaast is er actie en spanning met James Bond.

RTL 7 Darts

Twee van ’s werelds meest prestigieuze darttoernooien worden gespeeld in oktober. Het World Grand Prix wordt van 4 t/m 10 oktober gehouden in Dublin. De volledige wereldtop is van de partij, waaronder Michael van Gerwen (regerend kampioen en topfavoriet) en Raymond van Barneveld. Het European Championship wordt dit jaar op 31 oktober in Hasselt gespeeld. De beste 32 Europese spelers van de PDC Order of Merit strijden om de titel.

Vanaf zondag 4 oktober om 20.00 uur

UEFA Europa League

Nederland is sterk vertegenwoordigd in deze fase van de spannende UEFA Europa League. Ajax, AZ en FC Groningen spelen op donderdag 1 en 22 oktober voor hun tweede en derde wedstrijd in de groepsfase van deze Europese competitie.

Donderdag 1 en 22 oktober om 18.00 uur

WK Rugby

Ook in oktober nemen de beste rugbyteams ter wereld RTL 7 over met hun scrums, rucks en mauls. Er worden dan nog 15 wedstrijden gespeeld. Op zaterdag 31 oktober weten we welk land zich mag kronen tot winnaar van het WK Rugby.

Vanaf dinsdag 29 september om 23.15 uur

James Bond Filmweken

Adembenemende spanning en actie, de mooiste auto’s en de meest sexy vrouwen. Op 6 november gaat de nieuwe James Bond film Spectre in première. Speciaal voor deze release programmeren we van 29 september t/m 13 december 2015 de James Bond Weken. De legendarische én tijdloze reeks van maar liefst 24 Bond-films wordt uitgezonden bij dé mannenzender RTL 7 en de drie meest recente titels bij RTL 4. De volgorde van de 21 films bij RTL 007 wordt bepaald door de kijker: de ultieme countdown naar de allerbeste Bond-film.

Vanaf dinsdag 29 september om 20.30 uur

RTL7Updates.wordpress.com / Levi Eriks

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s