Premier League in Ahoy uitverkocht

Op donderdag 12 mei 2016 wordt de Premier League voor het eerst gehouden in Ahoy Rotterdam. Dat het toernooi in Nederland populair is daar bestond geen twijfel over. Maar dat alle 8.000 toegangskaarten binnen een uur verkocht waren, had niemand verwacht.

In augustus maakte de PDC bekend dat de Premier League definitief naar Nederland komt. Aangezien er op 12 mei 2016 niet gevoetbald wordt in de Europa league, heeft het darten vrijspel en zal RTL 7 op die avond de Premier League LIVE verslaan.

De kaarten gingen afgelopen woensdag in de Priority verkoop voor jaar abonnees op LIVEPDC.TV voordat op maandag de algemene verkoop begon. Alle 8.000 tickets waren binnen een uur na het begin van de algemene verkoop uitverkocht, wat zal zorgen voor een volle zaal bij het Nederlandse debuut van het evenement

Barry Hearn, PDC-voorzitter: “De Betway Premier League heeft een record aantal tickets verkocht, zowel tijdens de periode van priority sales, als in de algemene verkoop, maar het is fantastisch nieuws dat de Ahoy Arena al is uitverkocht. 

Hearn is blij met een uitverkocht Ahoy. “De groei van darts in Nederland in de afgelopen jaren heeft geleid tot de verhuizing van een avond Betway Premier League naar Rotterdam, en deze ongelooflijke verkoop weet die beslissing volledig te rechtvaardigen. Dit toont de passie die Nederlandse fans hebben voor darts van topniveau en we kunnen niet wachten om de beste spelers ter wereld naar de Ahoy Arena te brengen volgend jaar mei om hen een onvergetelijke avond te bezorgen.”

Peter van der Veer, directeur van Ahoy Rotterdam, zei: “We zijn verheugd dat de Betway Premier League in het Sportpaleis zo snel uitverkocht is – het toont hoe groot darts werkelijk is in Nederland.”

Van der Veer kan niet wachten tot het 12 mei is. “We kijken uit naar mei 2016; de eerste 180 of de eerste negen-darter in de Ahoy Arena zal magisch zijn, een ervaring die mensen nooit vergeten, en we van de Ahoy Arena zullen alles doen wat we kunnen om dit evenement tot een groot te maken succes.”

RTL 7 Darts: Premier League, vanaf donderdag 4 februari
RTL 7 Darts: Premier League – Ahoy Rotterdam, donderdag 12 mei 

RTL7Updates.wordpress.com / Levi Eriks

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s