Derde seizoen Nog Meer Voor Mannen: ramvol actie en diepgang

Maxim Hartman zet zijn strijd voor mannenrechten onverminderd voort. Het nieuwe seizoen van Nog Meer Voor Mannen zit dan ook ramvol actie en diepgang. Vanaf maandag 2 november gaat Maxim los bij RTL 7: “Ik stop grote klauwen pepers in de blote reten van slappe mannen of een veer, maar die moeten ze wel verdienen”.

In de nieuwe serie zet Maxim nog een tandje bij: “Nog steeds wordt het werk van blote mannenklauwen onderschat. dat gaan we in seizoen drie nog harder aanpakken”. In Nog Meer Voor Mannen stelt Maxim dan ook een voorbeeld door het echte werk, waarvan de geur van mannenzweet de huiskamer in stroomt, een podium te geven.

Bekende Nederlanders moeten zijn strijd verder kracht bijzetten. Volgens sommige zit hij in een psychose. Ook hondenexpert Martin Gaus vindt dat Maxim nodig in therapie moet: “jij moet echt naar een therapeut, je bent een hopeloos geval” zegt Gaus in gesprek. Maar er zijn ook mannen die wel meewerken aan de bevrijding van de man. Zo spreekt Maxim met Mental Theo over zijn 25 jaar jongere vriendin. Trafassi, bekend van ‘kleine wasjes, grote wasjes, geeft zich bloot over ‘tollydag’ en waarom juist deze dag zorgt voor zijn briljante sexleven. En met Rob Geus voert Maxim een ongemakkelijk gesprek over beflapjes.

Om echt rots in de branding te zijn voor de man roept Maxim de woedekamer in het leven. Mannen die ten einde raad zijn worden verlost van alles wat ze dwars zit. Servies, spiegels, stoelen en barbies, alles mag kapot.

Nog Meer Voor Mannen, vanaf vanavond om 22.00 uur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s