15 jaar Voetbal Inside

Vanavond viert Voetbal Inside het 15-jarig jubileum met een speciale jubileumuitzending. Naast de dit weekend gespeelde wedstrijden staan de hoogtepunten van de afgelopen 15 jaar centraal. Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen duiken samen met Hans Kraaij jr. in het verleden. In de studio zijn vrienden van de show aanwezig. Zo nemen Peter R. de Vries, Gerard Joling, scheidsrechter Roelof Luinge en Gert-Jan Verbeek plaats aan de bar of in de zaal. Andere prominenten uit de televisie- en  de voetbalwereld feliciteren de mannen via een videoboodschap. 

Het bijzondere huwelijk tussen de mannen liep soms “kleine” breukjes op, maar houdt nog altijd stand. De afgelopen 15 jaar stond bol van bijzondere momenten met als hoogtepunt de gewonnen Televizierring in 2011. Natuurlijk wordt er ook stilgestaan bij de vele bijzondere gasten die langskwamen, waaronder John de Mol die niet meer bijkwam toen Gijp de autostoel van Wesley Sneijder op de hak nam en hoe Marco van Basten in 2008 eens goed zijn mening verkondigde over Johan Derksen.

Hoe het tot zoveel VI-jaren kon komen wordt besproken met verschillende betrokkenen. Hugo Borst, oud-VI-presentatrice Barbara Barend, toenmalig zenderdirecteur van RTL 5, Erland Galjaard en Wim Kieft geven hun visie op de evolutie van het programma en de soms zeer bijzondere chemie aan tafel.

Voetbal Inside, vanavond om 20.30 uur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s