Contact

Over RTL7Updates
RTL7Updates bestaat sinds februari 2011 en is een blog over RTL 7, dé mannenzender van Nederland! Op deze blog verzamelen we het laatste nieuws over RTL 7 en de programma’s die op de mannenzender te zien zijn, zoals Voetbal Inside, RTL 7 Darts en RTL GP!

Contact
Heb je een vraag, op- of aanmerking, tip of suggestie? Nieuws, persberichten of iets om te lekken?
Stuur dan een mailtje naar watchwebblog@gmail.com.

Disclaimer
RTL7Updates is onafhankelijk en géén onderdeel van RTL Nederland B.V.

Advertenties

9 gedachtes over “Contact

 1. Als Willem van Hanegem as maandag op visite komt, dan zou het wenselijk zijn als Renee Genne
  t.a.v Willem niet meer van die achterlijke opmerkingen maakt over zijn verleden. Dan hoef je ook niet zo’n moeite te doen om hem weer in de uitzending te krijgen.

 2. groot respect eindelijk een kans dat we in de tweede kamer een echte stem hebben ik stem op jou en mijn respect heb je jan marijnissen en ga ervoor SP voor altijd groetjes ko

 3. Is het niet mogelijk dat die Niels de Ruiter eens zijn kop dicht houd zo dat je kan genieten van een dart wedstrijd door dat gelul raak je de draad in een wedstrijd totaal kwijt moet nu het geluid afzetten Groetjes Frans Peulen uit Kerkrade

 4. De hele wereld valt op dit ogenblik over Robben. Terwijl iedere “ster”voetballer op dit toernooi de beste voorstelling van stervende zwaan opvoert, dan gilt of hij vermoord wordt en vervolgens direct opstaat om de vrije trap te nemen. Voorstel om dit fenomeen uit te bannen: direct 5 minuten uit het veld, dan leren ze het wel af.

 5. Vind Rene van de Gijp zijn idool Messi geen langzaam sloffende oude man worden?

 6. Vooropgesteld vind ik het fantastisch dat jullie besloten hebben om het WK-rugby uit te zenden! Alleen had ik liever gezien dat jullie de uitzendingen op een (vaste)locatie hadden gedaan met studiopubliek erbij. RC Hilversum wil graag jullie gastheer zijn. En wat dachten jullie van een demonstratie van Kiwi’s (die hier in Nederland spelen) die de haka doen voorafgaande bij de wedstrijden van Nieuw-Zeeland (evt. met een uitleg naar de Nederlandse kijkers)…..

 7. heb vanavond me aangemeld om een uitzending bij te wonen. Weet iemand misschien wanneer je daar over wordt geinformeerd? krijg je ook iets van een bevestiging per mail als je aanvraag is ontvangen.

  Alvast bedankt

  gr robert

 8. Hi, can anyone tell me on which other channel we can watch the rugby? The South African game was going to be broadcast on RTL7 tonight but now it’s not.. Any suggestions where or how else we can find a channel that shows the WK Rugby?

  Thanks,
  Joy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s