RTL 7 Tour du Jour in juli

Het is halverwege juni en RTL 7 heeft haar nieuwe programmaschema voor de maand juli al klaar staan. We kunnen de volgende maand veel darts en Formule 1-racen verwachten, maar ook een gloednieuwe bruisende zomerprogramma bij de mannenzender van Nederland en dat alles lichten we toe in een aantal artikelen.

RTL 7 Tour du Jour
Na het succes van het WK-programma VI Oranje vorige zomer begint RTL 7 op 1 juli met een nieuwe dagelijkse talkshow RTL 7 Tour du Jourvanaf het Westergasterrein in Amsterdam. Vanaf 20.30 uur ontvangt Wilfred Genee bekende gasten om de laatste etappe te bespreken. Dit frisse zomeravondprogramma is scherp, ongezouten maar met de nodige humor en diepgang. Live muziek en de aanwezigheid van publiek dragen bij aan de ongewongen sfeer. Niet alleen wordt terug- en vooruitgeblikt op het meest besproken sportevenement van het jaar, ook is er ruimte voor de actualiteit.

Het programma is van 1 juli t/m 24 juli elke avond prime time bij RTL 7 van 20.30 – 22.00 uur. Presentator is Wilfred Genee en ontvangt ervaringsdeskundigen Gert Jacobs en Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blijlevens, Leo van Vliet en Michael Boogerd en wisselende gasten uit de politiek, showbizz en (wieler)sport.

Plaats een reactie