Voetbal International trapt af voor druk jaar

‘Voetbal International’ trapt na de zomer het nieuwe seizoen op maandag 1 augustus af. De spraakmakende voetbaltalkshow met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is er dus helemaal bij als de ‘voetballerij’ weer op gang komt: Johan Cruijff-schaal (30 juli), Eredivisie (vanaf 5 augustus), Jupiler League (vanaf 5 augustus), Engeland – Nederland (10 augustus) en de playoffs van de Champions League (vanaf 16 augustus) en de Europa League (vanaf 18 augustus).


Het belooft bovendien een lang seizoen te worden voor de heren, want bijna aansluitend, in de zomer van 2012, vindt het EK in Polen en Oekraïne plaats. En het succes van ‘VI Oranje’ tijdens het laatste WK smaakt naar meer. Toen keken op het hoogtepunt ruim 900.000 mensen naar de tafelgesprekken van Wilfred, Johan, René en hun gasten.

Ook de kijkcijfers van de reguliere ‘Voetbal International’ lopen steeds verder op, met als voorlopig hoogtepunt 805.000 kijkers op 28 februari 2011. Vorig jaar kwam ‘Voetbal International’ zelfs in de buurt van publieksprijs de Televizier-Ring, toen het vlak achter de drie genomineerden eindigde. René van der Gijp was op de gala-avond wel genomineerd, voor de Televizier Talent Award.

Uitzending: RTL 7, vanaf maandag 1 augustus elke maandag en vrijdag tussen 20.30 en 22.00 uur. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s